CategoriesAktuelnosti

Novi Sad novčano nagradio još 20 vatrogasaca i policajaca

Novi Sad – Grad Novi Sad nagradio je policajce i vatrogasce koji su prilikom obavljanja svojih zadataka iskazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti. Nagrade im je uručio gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

Sa po 40 hiljada dinara nagrađeno je deset pripadnika Uprave za vanredne situacije Novog Sada i deset pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu.

– Kako sam obavešten, u toku prethodne godine na teritoriji Novog Sada desilo se 925 požara i 172 tehničke intervencije na kojima su bili angažovani naši vatrogasci koji su u tim situacijama spasili 39 života koji su bili direktno ugroženi požarima. Pored vatrogasaca, sa nama su i policijski službenici koji su zaslužni za rasvetljavanje više desetina teških krađa, pripadnici interventne jedinice, saobraćajne policije, kao i policijski službenici koji su doprineli realizaciji brojnih projekata namenjenih široj društvenoj zajednici – rekao je Đurić.

– Svima njima upućujemo iskrene čestitke i iskazujemo zahvalnost – poručio je gradonačelnik.

U ime nagrađenih, zahvalili su se šefica Odseka za prevenciju i rad policije u zajednici Radmila Vuković i načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Stojan Milovac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *